“Algunes persones bones” ens recorda la fugacitat del temps en el Teatre Talia

Existeixen els heroïs en el segle XXI?

La degradació de l’ànima és el preu per continuar vivint. Aquest és el fil conductor de l’obra Algunes persones bones, de la companyia valenciana Pont Flotant, que es representa al Teatre Talia des del 29 de febrer fins a l’11 de març.
L’obra narra la història de quatre ancians que totes les vesprades es junten en el bar per a jugar al parxís, convertits en persones desconfiades, prematurament envellides i sense forces -a priori- per a canviar les coses. Una profunda reflexió sobre el pas del temps i la pressió de la qüoti- dianeitat.

La representació la protagonitzen els quatre integrants de la companyia: Pau Pons, Jesús Muñoz, Àlex Cantó i Joan Collado, que, a través d’una ferotge crítica -sempre respectuosa, però atrevida-, reflectixen la pèrdua de valors i l’auge del cinisme i la frivolitat en una societat, cada volta, més conformista.

El leit motiv de l’obra està basat en la profunditat de la vida, tant de forma conceptual com a part del nostre destí, convertint-se en l’única eixida possible, dins d’aquelles parets que els aprisionen i quasi els condueixen al seu últim alé.
Una barretja de diferents arts, entre l’escenografia pròpia de les representacions, el material audiovisual i la participació del públic; tot de la mà d’una companyia coneguda per la seua particular trajectòria i el seu caràcter dessinteresat.

L’escena mostra rostres tristos, unes cadires que es perden en la immensitat de l’estància, unes il.lusions difuminades entre el passat i el present… i darrere de tot, algunes persones bones.

Elisa Pont

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s